Në BOTëN MAGJIKE Të KRISTAL CENTER – 1 QERSHOR

Kristal Center

Në botën magjike të Kristal Center – 1 Qershor

1 Qershori i dedikuar për fëmijët, argëtim, lojra, muzikë, shfaqje, magjistarë dhe shumë surpriza të tjera.

Personazhe të Lizës në Botën e Çudirave, do të jenë kudo në Kristal Center!

Bëhu edhe ti pjesë e magjisë!

1 Qershor

Oraret: 10:30 - 12:30; 19:00 - 20:30

Services

Copyright © 2017-2021 Kristal Center. All Rights Reserved.

Get to know Us

Rr.Frank Bardhi, Tirane, Albania

+355 4 480 1028

kristal@kristalcenter.com